Automaat rijbewijs

Automaat rijlessen in Rotterdam? Moto-City!

Home 9 Automaat Rijbewijs

Automaat rijbewijs halen?

Wil je jouw automaat rijbewijs halen en ben je daarom op zoek naar een betrouwbare rijschool in regio Rotterdam? Rijschool Moto-City staat graag voor jou klaar! Wij beschikken, (naast een handgeschakelde auto) namelijk ook over een auto met een automatische transmissie.

Rijschool Moto-City uit Rotterdam beschikt over betrouwbare, getrainde en ervaren instructeurs. Op basis van ruim 20 jaar ervaring in lesgeven zorgen wij ervoor dat onze leerlingen zo snel en goed mogelijk hun rijexamen kunnen afronden. Hierbij staat voorop dat de kandidaat zich altijd op zijn gemak moet voelen en dat het lesniveau op eigen tempo gaat. Wel zo fijn, toch?

Direct ervaren hoe het is om in een automaat te lessen? Plan een proefles in om kennis te maken met één van onze instructeurs en onze werkwijze gedurende de rijlessen.

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Automaat rijbewijs? Kies voor Moto-City!

Over het algemeen zijn de autorijlessen natuurlijk in een handgeschakelde transmissie. Maar wat zijn nu precies de voordelen van autorijlessen in een automaat? Allereerst wordt een steeds groter deel van de geproduceerde auto’s in een automaat gemaakt. Handgeschakelde auto’s zullen hierdoor in de toekomst simpelweg minder voorkomen. Daarnaast is het voor de meesten gemakkelijker om te leren autorijden in een automaat.

Bovendien is deze vorm van rijlessen ook mogelijk voor mensen met een (lichte) lichamelijke beperking. Echter is het ook belangrijk om het nadeel van een automaat rijbewijs af te wegen, namelijk dat je slechts kunt rijden in een auto met automatische transmissie. Er wordt een speciale aantekening op jouw rijbewijs gemaakt, waarin de bevoegdheid om te rijden in auto met een handgeschakelde transmissie wordt uitgesloten.

Veelgestelde vragen:

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Zijn er nog vragen?

Zijn er nog vragen met betrekking tot een automaat rijbewijs? Begrijpelijk! Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via het formulier op onze website, per mail óf door even te bellen naar het telefoonnummer op onze website. Wij helpen jou graag verder!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Automaat rijles in Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen