Autorijles

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je graag beginnen met het volgen van autorijlessen? Dan ben je bij rijschool Moto-City aan het juiste adres!

Je kunt beginnen met een proefles. In de proefles maak je kennis met de instructeur en onze manier van lesgeven. Is de proefles je bevallen dan kun je de rijopleiding vervolgen met één van de voordelige cursuspakketten of losse rijlessen. De proefles is gratis als je daarna bij rijschool Moto-City autorijlessen neemt. Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met autorijlessen.

Bij onze rijschool werken de beste rijinstructeurs die zowel Nederlands als Engels spreken. Stap voor stap wordt je volgens de richtlijnen van het CBR klaargestoomd voor het pratijkexamen. De instructeurs zullen er alles aan doen om jou in één keer te laten slagen!

Rijschool Moto-City geeft autorijles in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lansingerlang, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Via de contactpagina kun je een proefles, cursuspakket of meer informatie aanvragen. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.


De voordelen van rijschool Moto-City

Een hoog slagingspercentage

Voordelige lesprijzen

Je hebt een vaste rijinstructeur

Je rijd altijd in een moderne lesauto

Beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren

Aanbieding

de eerste 5 rijlessen voor 75€

BEGIN JE RIJOPLEIDING EXTRA VOORDELIG!

Tarieven

Proefles.(60 minuten)

.20

Losse les (50 minuten)

.30

CBR examen tusse-tijdse-toets

.235

CBR praktijk examen

.235

CBR herexamen

.235

Beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren

 

Derrel

"In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bedank voor de uitstekende begeleiding en
geduld. Top rijschool!"

Nini

"Leuke en leerzame lessen gehad met veel praktische tips. Waar nodig, wordt extra op geoefend, waardoor je goed voorbereid het examen in gaat."

Charissa

"In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij rijschool Moto-City Rotterdam."