Reviews

Benieuwd naar onze beoordelingen? Bekijk hieronder echte reviews van oud leerlingen.

Home 9 Reviews

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Wil je goed & veilig leren motorrijden? Dan zit je bij moto-city goed! Met dank aan de uitstekende begeleiding en feedback tijdens de lessen van John, heb ik me motorrijbewijs gehaald!
John nogmaals bedankt voor je begeleiding en niet te vergeten de gezelligheid!!

Jermaine Baumgard

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Geslaagd in 1 x voor AVB en in 1 x AVD en dit mede te danken aan John. Door middel van de juiste begeleiding, geduld en de tips van hem ben ik in het bezit van mijn motorrijbewijs. Ik zal dan ook mensen aanraden om bij hem te gaan lessen.

Andy Versluis

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Ik ben in 1x geslaagd voor zowel mijn avb als avd. Rij instructeur john is een man die van zijn vak houd zelfs in de regen rijdt hij mee met de motor! Verteld wat je fout doet en hoe je het kan verbeteren! Ik wilde mijn motorrijbewijs snel hebben en dit is dan ook gelukt ik kon lessen wanneer ik wilde!
Keep up the good work John!

Glenn Verstappen

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

In 1 x geslaagd. Moto City is zeker aan te bevelen. Duidelijke instructies en ook duidelijke feedback. Dit allemaal voor ook nog eens een mooie prijs

Stephanie Tambouras - de Bruin

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

1 Ste keer gelijk geslaagd, john geeft goed les, toffe man, super blij en bedankt voor alles

Andrea

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Goede leerzame rijlessen. Lekker dolletje tussendoor en kritisch op de juiste momenten en vooral op de kleine belangrijke dingen ! Bedankt John !

Calvin Verbeek

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd. Bedankt Sushant! Ik zie je op de weg!

Susana Redout

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Prima rijschool, John (de instructeur) geeft goede feedback en heeft overduidelijk verstand van z’n vak. John bedankt!

Yordi Bos

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Casper is in één keer geslaagd in een korte tijd met niet veel lessen, en vooral niet duur!! Hele goede Rijschool!!

Mandy Ouwerkerk

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs onder de bezielende leiding en lessen van John. Streng maar rechtvaardig en met plezier mijn lessen en examen gedaan! John bedankt!

Kim van den Aker

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Onlangs mijn motorrijbewijs behaald bij Moto-City. John, een strenge maar zeer geduldige man met veel kennis en iemand die veel passie heeft voor zijn vak. Een rij-instructeur met oog voor detail en persoon. Bij Moto-City wordt er niet alleen voor gezorgd dat examens worden behaald, maar ook dat je echt veilig en verantwoord deelneemt aan het verkeer. Bedankt voor alles, John!

Sheh Naaz

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

Larenzia Pluut

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Geslaagd voor mijn Motorrijbewijs, John bedankt voor je tijd wijze en goede lessen. Mensen die nog geen rijbewijs hebben adviseer ik zeker om bij Moto-City te gaan!!!

DS Annete

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Ik vergeet steeds een recensie te schrijven, maar doe het toch maar, want Sushant verdient vijf sterren. Dankzij zijn kalmte en adviezen mijn rijbewijs in één keer mogen halen! Ik leerde alles stap voor stap en op een fijn tempo. Iets wat ik nodig had, want ik ben van mijzelf al zenuwachtig genoeg.

Nickey Spiering

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Bedankt John! Ik vond het erg leuk om motor te leren rijden bij Moto-City, goede instructie en ook nog eens goede humor 😉 Kan deze rijschool van harte aanbevelen!

Jelle Hatenboer

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Fantastiche rijschool! Fijne motoren en een ontzettend aardige instructeur! John ontzettend bedankt!

Thomas Stijntjes

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald Met de zeer gestructureerde en flexibele opmaat lesmethode van mijn vaste instructeur Sushant is het gelukt om het “nieuwsgierig blijven”, continu verkeersborden, tekens en verkeersdeelnemers te scannen en ver vooruit te leren kijken. Ik ben voor de rij-instructeur Sushant altijd dankbaar. Met hartelijke groet,

Muhanad Alkurdi

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

In 1 x geslaagd! Leuke en leerzame lessen gehad met veel praktische tips. Waar nodig, wordt extra op geoefend, waardoor je voorbereid het examen in gaat.

Charissa Alders

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Overgestapt van andere rijschool naar Motocity om mijn zwaar motorrijbewijs te halen. Wereld van verschil! Beste wat ik heb kunnen doen.
John is een super relaxte gast die veel geduld heeft en altijd met opbouwende kritiek commentaar geeft op je rijgedrag. Bijna altijd 1op1 les gehad. Uitrusting en lesmotoren zijn top! Mooie Motoren die fijn rijden.
Al met al super tevreden en bij John in één keer mijn rijbewijs gehaald.
Thnx John!

Dorus Faber

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Ik dank de Here en ook John dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bedank John voor de uitstekende begeleiding, en geduld. Een rustige man, maar ook streng waar het moet. Ik raad iedereen aan om bij moto-city hun lessen te volgen. 👍🏼👍🏼 Top rijschool.

Derrel C. Pinedo

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Ik beveel deze rijschhool aan omdat ze hier alles aan doen om je te laten slagen. Ik reed erg op mijn gemak hier en heb alles vlekkeloos gehaald! Ze zijn aardig en proberen je steeds opeen positieve manier te verbeteren! Echt een aanrader!

Ben Lim

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Super leerzame lessen gehad, geduldige instructeur en in 1x geslaagd door de juiste aanwijzigen en tips! Moto-city bedankt!

Monisha Khoenkhoen

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Prima lessen tegen schappelijke prijs, bedankt John!

Jan Deijns

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Sushant! Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij moto-city. Sushant gaf altijd goede adviezen en heeft me heel goed voorbereid op mijn examen. Hartstikke bedankt!

Nini Veltman

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Dankzij Moto-City mijn rijbewijs gehaald! Altijd prettige rijlessen gehad waardoor ik nu veilig en met een goed verkeersinzicht de weg op kan. Tijdens de lessen ben ik ook goed voorbereid op de examens (Theorie en praktijk). Bedankt Sushant!

Denis Atmaca

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

John is een geduldige, goede en strenge rij-instructeur. Ik heb dan ook in één keer mijn autorijbewijs gehaald. Daarnaast is het gewoon een aardige vent, waardoor de lessen leuk blijven.

John is een geduldige, goede en strenge rij-instructeur. Ik heb dan ook in één keer mijn autorijbewijs gehaald. Daarnaast is het gewoon een aardige vent, waardoor de lessen leuk blijven.

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Bam, in 1 keer mijn rijbewijs. Dankjewel Sushant.

Quinten Spiering

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

John wat een super geduldige man je leert heel veel van hem, los van het oefenen een super aardige man met wie je ook kunt lachen streng wanneer het ook moet.
Ik zou iedereen adviseren om bij moto-city te gaan lessen
John ik ga de motorlessen missen maat
Tot gauw!

Be Estifanos

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Sushant heeft veel geduld en heeft me goed leren rijden. Na het eerste examen lesten we regelmatig wat langer kosteloos door zodat ik wat extra kon oefenen maar het voor mij toch betaalbaar bleef. Erg fijn! Lesauto is een comfortabele VW Golf TDI.

Stella Groenewoud

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Heerlijke tijd gehad. Binnen 5 maanden mijn rijbewijs binnen, ondanks corona, omdat John z’n uiterste best deed om me snel te laten slagen! Bedankt!

Julia Stoit

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

In 2017 hier mij schooter rijbewijs gehaald in 1 keer en dit jaar nu mij auto rijbewijs gehaald hij geeft super goed les altijd wel gezellig in de auto tijdens de lessen hihi

Aororra Capitein

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Hele fijne rijschool! Rijbewijs in 1 keer behaald😊 Mede dankzij de goede rijlessen van Sushant! Buiten de moeite, tijd en energie die hij erin steekt was het ook altijd heel gezellig! Zeker een aanrader!

Quincy van Rijnderhoff

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Motor examens in een keer gehaald dankzij john, fijne tijd gehad met het lessen en je kreeg goede verbeter tips al met al een goede rijschool.

Wesley Soekaloe

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 november 2021

Good school that helps you to get dutch driving license in english. Thanks John for your advice and patience.

Maria Komissarova

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketen
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen