Motorrijles Rotterdam

Tijdelijke aanbieding: 12 rijlessen / 60 minuten + AVB examen voor slechts €650
Home 9 Motorrijles Rotterdam

Motorrijbewijs halen in Rotterdam

Motorrijles Rotterdam | De beste motorrijlessen met een hoog slagingspercentage! Ben je op zoek naar meer gevoel van vrijheid op de weg dan zijn de motorijlessen in Rotterdam iets voor jou!

Rijschool Moto-City heeft de beste rijinstructeurs in dienst die je veilig en verantwoord motor leren rijden. Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en zijn echte motorliefhebbers. Vraag een proefles aan en ervaar zelf het ultieme gevoel van vrijheid op twee wielen.

De motorijlessen starten vanaf ons adres, Zaagmolenstraat 25 in Rotterdam. Het is ook mogelijk om de lespakketten in termijnen te betalen.

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 120 minuten € 80
Proefles 120 minuten € 70
AVB examen €130
AVD examen € 275

Motorrijles in Rotterdam

Ben je op zoek naar meer gevoel van vrijheid op de weg? Dan is een motorrijbewijs iets voor jou! Of je het als hobby doet of om door de file naar je werk te komen; motorrijden is fantastisch.

Leer veilig en verantwoord motorrijden door onze ervaren rij-instructeurs. De motoropleiding voor het motorrijbewijs bestaat uit 3 delen, die afzonderlijk geëxamineerd worden. Een theorie gedeelte en een tweeledig praktijkgedeelte, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.

Veelgestelde vragen:

Wil je goed & veilig leren motorrijden? Dan zit je bij moto-city goed! Met dank aan de uitstekende begeleiding en feedback tijdens de lessen van John, heb ik me motorrijbewijs gehaald! John nogmaals bedankt voor je begeleiding en niet te vergeten de gezelligheid!!

– Jermaine Baumgard

Ik ben in 1x geslaagd voor zowel mijn avb als avd. Rij instructeur john is een man die van zijn vak houd zelfs in de regen rijdt hij mee met de motor! Verteld wat je fout doet en hoe je het kan verbeteren! Ik wilde mijn motorrijbewijs snel hebben en dit is dan ook gelukt ik kon lessen wanneer ik wilde!

Keep up the good work John!

– Glenn Verstappen

Beoordeling van een 5/5!

Rijschool Moto-City wordt beoordeeld met 5 uit 5 sterren! Dé rijschool die zorgt voor een professionele en betrouwbare rijopleiding voor motor, auto en scooter.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Beginnen met een proefles?

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen