Automaat rijlessen Rotterdam

Automaat rijlessen in Rotterdam? Moto-City!

Home 9 Automaat rijlessen Rotterdam

Automaat rijlessen in Rotterdam

Ben je op zoek naar automaat rijlessen Rotterdam en omgeving? Wij, van rijschool Moto-City, staan graag voor jou klaar!

Moto-City is al meer dan 20 jaar actief in het verzorgen van rijopleidingen in Rotterdam. Onze instructeurs kunnen jou gegarandeerd verder helpen met het behalen van jouw rijbewijs in een auto met automatische transmissie. Zelfs al in de proefles stellen wij jou volledig op jouw gemak en zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs voor een automaat kunt behalen.

Vooraf nog enkele vragen met betrekking tot onze rijlessen in een automaat? Wacht niet en neem dan gerust even contact met een van onze instructeurs op voor meer gedetailleerde informatie.

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Automaat rijlessen Rotterdam nemen?

Maar wat zijn nu precies de voordelen van automaat rijlessen in Rotterdam ten opzichte van rijlessen met een handgeschakelde transmissie? Allereerst werkt een automatische transmissie veel gemakkelijker. Hierdoor kun jij, als beginnend bestuurder, sneller de basis van autorijden onder controle krijgen. Daarnaast is het over het algemeen ook een stuk goedkoper, omdat er gemiddeld minder rijlessen nodig zijn voor het aanvragen van een rijexamen. Bovendien worden er ook steeds meer auto’s met een automatische transmissie gefabriceerd en is de kans dus groot dat je zelf later ook in een automaat rijdt.

Natuurlijk hoort er bij ieder voordeel een nadeel. Met het behalen van dit rijbewijs automaat Rotterdam kun je namelijk ook slechts een automaat in de toekomst gaan rijden. Er wordt namelijk een aantekening op jouw rijbewijs gemaakt, waarin de bevoegdheid om te rijden in auto met een handgeschakelde transmissie wordt uitgesloten. Neem dit dus zeker mee in jouw overweging tijdens jouw automaat rijlessen in regio Rotterdam.

Veelgestelde vragen:

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Waarom Moto-City?

Moto-City is jouw ervaren rijschool Rotterdam en omliggende plaatsen. Onze instructeurs zijn erin getraind om jou op jouw gemak te stellen en ervoor te zorgen dat jij jouw rijexamen afsluit als een verstandig en zelfverzekerd automobilist. Niet voor niets krijgen wij maar liefst 5 van de 5 sterren als beoordeling! Neem gerust eens even een kijkje naar enkele geslaagde leerlingen die jou voorgingen. Liever direct kennismaken? Maak dan gerust even een afspraak voor een proefles met een van onze instructeurs. Tot ziens bij rijschool Moto-City!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Automaat rijles in Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen