Autorijlessen Rotterdam

Voordelige lespakketten en betaalbare losse tarieven.

Home 9 Autorijlessen Rotterdam

Autorijlessen in Rotterdam

Kiezen voor autorijlessen Rotterdam en omgeving? Wij, van Rijschool Moto-City, helpen jou graag verder met een soepel en op-maat-gemaakt traject naar jouw autorijbewijs! Al onze autorijlessen zijn van hoge kwaliteit, maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat de kosten van de rijlessen betaalbaar blijven. De ideale prijs-kwaliteitsverhouding als je het ons vraagt.
Het behalen van jouw autorijbewijs is een traject dat wij samen moeten gaan doorlopen. Allereerst starten wij altijd met een proefles. Gedurende deze les kun je goed kennismaken met de werkwijze van onze instructeurs.

Direct meer informatie over onze rijschool, instructeurs of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier op onze website óf door direct te bellen met het telefoonnummer op onze website

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 40
Rijles 90 minuten € 60
Proefles 60 minuten € 40
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Autorijles Rotterdam? Moto-City!

Rijschool Moto-City is een rijschool in Rotterdam met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven. Wij bieden zowel motor- en scooterlessen als autorijlessen aan voor beginnende kandidaten. Geniet direct van een betrouwbare rijschool met een hoog slagingspercentage, voordelige rijlessen en een uitstekende begeleiding.

Wat werkt nog beter dan een verkooppraatje vanuit onszelf? Reviews van onze kandidaten! Bekijk hier het lijstje van geslaagde kandidaten en hoe zij onze rijschool beoordelen. Vrijwel al onze kandidaten zijn afkomstig uit de omgeving van Rotterdam.

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

In contact komen?

Hebben wij jou enthousiast kunnen maken om autorijlessen Rotterdam te nemen bij onze rijschool? Leuk om te horen! Vraag vrijblijvend een eerste proefles via onze website aan en maak kennis met één van onze instructeurs. Hopelijk snel tot ziens bij Rijschool Moto-City

Beoordeling van een 5/5!

Rijschool Moto-City wordt beoordeeld met 5 uit 5 sterren! Dé rijschool die zorgt voor een professionele en betrouwbare rijopleiding voor auto, motor en scooter.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Autorijles Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen