Autorijlessen Schiedam?

Autorijles in Schiedam? Kies voor Moto-City!

Home 9 Autorijlessen Schiedam

Autorijlessen in Schiedam nemen?

Sta je te trappelen om jouw autorijbewijs te halen en ben je daarom op zoek naar autorijlessen Schiedam? Dan ben je bij Rijschool Moto-City helemaal aan het juiste adres! Je profiteert direct van rijlessen met een persoonlijke aanpak.

Al sinds 1990 staat het verzorgen van hoogwaardige autorijlessen aan startende kandidaten in onze rijschool centraal. Hierbij hanteren wij altijd een persoonlijke aanpak; iedere kandidaat lest namelijk op een ander niveau. Onze instructeurs beschikken inmiddels over meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven en zorgen daarmee voor een veilig en ontspannen gevoel in de auto.

Meer weten over de voordelen van Moto-City ten opzichte van andere rijscholen? Lees dan gerust even verder of neem vrijblijvend contact met een van onze instructeurs op

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets € 285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 325

Autorijlessen Schiedam? Goed & Betaalbaar

Vanuit onze ervaring kunnen wij gegarandeerd kwalitatieve autorijlessen waarborgen, maar daarnaast speelt natuurlijk ook het financiële aspect een rol. Natuurlijk hebben wij hier ook rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze dienstverlening!

Zo beschikken wij vaak bijvoorbeeld over leuke aanbiedingen voor onze lespakketten en zijn wij standaard een stuk goedkoper dan het merendeel van onze concurrenten. Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw rijlessen en kies voor een samengesteld pakket óf voor losse autorijlessen in jouw omgeving.

Vele kandidaten gingen jou al voor en profiteerden van de voordelen van onze rijschool. Wij worden niet voor niets door hun beoordeeld met maar liefst vijf van de vijf sterren! Kom zelf ervaren hoe onze instructeurs te werk gaan met een proefles. Wie weet sta jij binnenkort wel in het lijstje van geslaagde leerlingen.

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 50
Rijles 90 minuten € 70
Proefles 60 minuten € 50
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets €285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 335

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Liever een instructeur spreken?

Natuurlijk wil je graag eerst even komen ervaren hoe onze autorijlessen Schiedam nu precies in de praktijk werken. Bij ons kun je daarom vrijblijvend een proefles inplannen via de website óf door even te bellen met een van onze instructeurs. Wij kijken er alvast naar uit!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijschool in Schiedam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen