Beste rijschool Rotterdam

Professionele en betrouwbare rijopleiding voor auto, motor en scooter.

Home 9 Beste rijschool Rotterdam

Beste rijschool Rotterdam? Moto-City!

Als je op zoek bent naar de beste rijschool Rotterdam en omgeving, dan ben je bij rijschool Moto-City helemaal aan het juiste adres! Voordelige lespakketten, ervaren instructeurs en gezellige rijlessen zijn gegarandeerd.

Moto-City is een rijschool in Rotterdam met meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan motor-, scooter- en autorijlessen. Geniet direct van een betrouwbare rijschool met een hoog slagingspercentage, voordelige rijlessen en een uitstekende begeleiding. Vele geslaagde kandidaten gingen jou al voor en gaven ons een beoordeling waar wij enorm trots op zijn, namelijk 5 van de 5 sterren.

Zelf ervaren hoe wij nu precies te werk gaan tijdens onze rijlessen? Plan dan een proefles in! De datum en het tijdstip voor deze les kun je volledig zelf invullen. Hierna zullen wij contact met jou opnemen om de proefles te bevestigen en verdere details te bespreken

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk

Moto-City: de beste rijschool Rotterdam!

Rijschool Moto-City streeft ernaar om kwalitatieve (/hoogwaardige) rijlessen te verzorgen aan startende bestuurders voor leuke tarieven. Onze instructeurs houden van een persoonlijke aanpak en bepalen per kandidaat wat het beste leertraject is. Zo zorgen wij ervoor dat iedere kandidaat zich op zijn/haar gemak voelt; zelfs als er sprake is van faalangst.

Liever rijlessen nemen met een automatische transmissie? Geen probleem! Wij beschikken over een auto met automaat, waarbij de instructeur jou uitstekend kan begeleiden. Dit is ook mogelijk voor kandidaten met een lichamelijke beperking. Let wel op: met het behalen van dit rijbewijs wordt rijden in een handgeschakelde transmissie uitgesloten

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Vragen? Kom in contact

Heb je nog enkele vragen over ons dienstenpakket als beste rijschool Rotterdam óf kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze instructeurs op te nemen. Dit kan via het formulier op onze website, maar ook door even te bellen of mailen. Graag snel tot ziens bij rijschool Moto-City!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijschool in Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen