Rijles automaat Rotterdam

Rijles automaat in Rotterdam? Kies voor Moto-City!

Home 9 Rijles automaat Rotterdam

Rijles automaat in Rotterdam

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare rijschool die jou verder kan helpen met een rijles automaat Rotterdam? Dan ben je bij rijschool Moto-City helemaal aan het juiste adres!

Naast de standaard rijlessen in een auto met een handgeschakelde transmissie kunnen wij kandidaten namelijk ook verder helpen met rijlessen in een automaat. Vele kandidaten kiezen voor het lessen in een automaat, omdat het veelal als gemakkelijker wordt ervaren. Hierdoor is het behalen van jouw rijbewijs automaat in Rotterdam ook een stuk goedkoper. Doordat de basis sneller te begrijpen is zullen er namelijk minder lessen nodig zijn voor het aanvragen van een rijexamen. Let wel op: met dit rijbewijs wordt autorijden met een handgeschakelde transmissie uitgesloten!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een rijles met automaat bij Moto-City? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een proefles bij een van onze instructeurs aan. 

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Rijles automaat Rotterdam bij Motocity!

Onze rijschool Rotterdam beschikt over betrouwbare, getrainde en ervaren instructeurs. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven zorgen wij ervoor dat onze leerlingen zo snel en goed mogelijk hun rijexamen kunnen afronden. Hierbij staat voorop dat de kandidaat zich altijd op zijn gemak moet voelen en dat het lesniveau op eigen tempo gaat.

Natuurlijk draait het bij ons ook om een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Niet voor niets beschikken wij daarom over een hoog slagingspercentage en betaalbare lespakketten. Vele tevreden kandidaten gingen jou al voor en dat blijkt ook uit hun beoordeling; wij scoren maar liefst 5 van de 5 sterren!

Veelgestelde vragen:

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Waarom Moto-City?

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot onze rijles automaat Rotterdam en omstreken? Óf kunnen wij jou nog verder helpen met enkele andere vraagstukken? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze instructeurs vertellen jou graag meer over hoe wij te werk gaan. Hopelijk snel tot ziens bij rijschool Moto-City!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Automaat rijles in Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen