Rijles pakket Rotterdam

Rijles in Rotterdam? Kies voor Moto-City!

Home 9 Rijles pakket Rotterdam

Rijles pakket in Rotterdam

Zoek je naar een ervaren rijschool met een betaalbaar rijles pakket Rotterdam en omstreken? Zoek niet verder! Bij Rijschool Moto-City kunnen wij jou verder helpen met betaalbare rijlessen voor de auto, motor en scooter.

Onze rijschool bestaat uit instructeurs met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van lesgeven op de weg. De lessen worden dan ook altijd afgestemd op het niveau en tempo van de leerling, zonder dat daar een ‘’standaard’’ aanpak bij komt kijken. Wij zijn er immers van overtuigd dat de persoonlijke aanpak het beste werkt en ervoor zorgt dat jij snel en veilig met een rijbewijs de weg op kan gaan.

Liever direct ervaren hoe het is om, samen met een van onze instructeurs, op weg te zijn? Begrijpelijk! Plan vrijblijvend een proefles in via onze website of neem direct telefonisch contact met ons op.

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 40
Rijles 90 minuten € 60
Proefles 60 minuten € 40
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Betaalbaar rijles pakket Rotterdam?

Naast de kwaliteit speelt natuurlijk ook het financiële aspect een rol en dáár hebben wij rekening mee gehouden. Zo beschikken wij vaak bijvoorbeeld over leuke aanbiedingen voor onze lespakketten en zijn wij standaard een stuk goedkoper dan het merendeel van onze concurrenten. Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw rijlessen en kies voor een samengesteld pakket óf losse rijlessen.

Vele kandidaten gingen jou voor en profiteerden van de voordelen van Rijschool Moto-City. Wij worden door hun beoordeeld met maar liefst vijf van de vijf sterren! Kom zelf ervaren hoe onze instructeurs te werk gaan met een proefles. Wie weet sta jij binnenkort wel in het lijstje van geslaagde leerlingen.

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Contact opnemen?

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot ons rijles pakket Rotterdam en omgeving? Óf kunnen wij jou nog verder helpen met enkele andere vraagstukken? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze instructeurs vertellen jou graag meer over hoe wij te werk gaan en zorgen er daarnaast ook voor dat al jouw vragen worden beantwoord.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijles pakket Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen