Rijlessen Capelle aan den IJssel

Voordelige lespakketten en betaalbare losse tarieven.

Home 9 Rijlessen Capelle aan den IJssel

Rijlessen in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar rijlessen Capelle aan den IJssel en omgeving? De instructeurs van Rijschool Moto-City staan graag voor jou klaar! Zij helpen kandidaten al sinds 1990 verder met hun rijbewijs voor de auto, motor of scooter.

Het doel is om hoogwaardige rijlessen voor startende kandidaten te verzorgen tegen eerlijke prijzen. Met behulp van onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat leerlingen zo snel en goed mogelijk hun rijexamen kunnen afronden. Wij hanteren hierbij altijd een persoonlijke aanpak, zodat iedere kandidaat zich op eigen niveau kan ontwikkelen en zich op zijn of haar gemak voelt in de auto.

Zelf de sfeer ervaren van onze rijlessen? Leuk om te horen! Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende proefles bij ons. De datum en het tijdstip voor deze les kun je volledig zelf invullen. Vervolgens zullen wij contact met jou opnemen om de proefles te bevestigen en verdere details te bespreken.

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 40
Rijles 90 minuten € 60
Proefles 60 minuten € 40
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Rijlessen in Capelle aan den IJssel nemen?

Onze dienstverlening is erg divers. Zo kunnen wij kandidaten verder helpen met bijvoorbeeld de standaard rijlessen, maar zijn wij daarnaast ook actief in autorijlessen met een automaat. Dit is ook mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij beschikken over betrouwbare, geduldige en ervaren instructeurs met meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven.

Natuurlijk begrijpen wij dat ook het financiële plaatje een rol speelt. Daarom zijn wij graag transparant in de tarieven die wij hanteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een van onze pakketten en profiteer je de eerste vijf lessen van een flinke korting. Het is echter ook mogelijk om losse rijlessen bij onze instructeurs te nemen.

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Vragen? Begrijpelijk!

Zit je nog met enkele vragen over onze rijlessen Capelle aan den IJssel? Of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Twijfel niet om even in contact met een van onze instructeurs te komen! Zij helpen je graag verder met een passende oplossing voor jouw vraagstuk.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijlessen in Capelle aan den IJssel? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen