Rijschool Capelle aan den IJssel

Rijlessen in Capelle? Moto-City!

Home 9 Rijschool Capelle aan den IJssel

Rijschool in Capelle aan den IJssel

Starten voor jouw rijbewijs en ben je daarom op zoek naar een betrouwbare, maar betaalbare, rijschool Capelle aan den IJssel? Profiteer van meer dan 20 jaar ervaring bij Rijschool Moto-City!

Alles draait bij ons om een goede prijs-kwaliteitsverhouding en dat zie je dan ook terug in onze dienstverlening. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze betaalbare lespakketten in verhouding tot ons hoge slagingspercentage. Na een eerste kennismaking in de proefles gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden binnen onze pakketten. Daarnaast is het ook mogelijk om losse lessen te nemen.

Nieuwsgierig geworden naar de kandidaten die jou voorgingen? Neem dan gerust even een kijkje naar alle geslaagden op onze website. Zij beoordelen ons met maar liefst 5 van de 5 sterren; iets waar wij als rijschool natuurlijk enorm trots op zijn

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets € 285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 325

Rijschool Capelle aan den IJssel? Moto-City!

Rijschool Moto-City zorgt voor een professionele en betrouwbare rijopleiding voor de auto, motor en scooter. Elke instructeur is vaardig voor het betreffende voertuig en daarnaast is hij erin getraind om elke kandidaat op zijn gemak te laten voelen.

Normaal gesproken worden autorijlessen gegeven in een auto met handgeschakelde transmissie. Tóch zien wij ook steeds vaker dat mensen kiezen voor een rijschool met een automaat. In de afgelopen jaren is het percentage van auto’s met een automatische transmissie namelijk enorm gestegen. Rijschool Moto-City beschikt over getrainde instructeurs die kandidaten in beide gevallen verder kunnen helpen!

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 50
Rijles 90 minuten € 70
Proefles 60 minuten € 50
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets €285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 335

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Kom in contact?

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot onze rijschool Capelle aan den IJssel of kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen óf door het formulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij Rijschool Moto-City!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijles in Capelle? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen