Rijschool Rotterdam prijzen

Voordelige lespakketten en betaalbare losse tarieven.

Home 9 Rijschool Rotterdam prijzen

Rijschool in Rotterdam prijzen

Ben je op zoek naar de gemiddelde rijschool Rotterdam prijzen? Begrijpelijk! Niemand wilt een dief van zijn of haar eigen portemonnee zijn en te veel betalen; zeker niet als je nog niet weet welke kwaliteit je ervoor terugkrijgt. Bij Rijschool Moto-City (gevestigd in Rotterdam) zijn wij graag transparant over de tarieven die wij hanteren voor een rijles.

Bekijk hieronder onze tarieven:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk

Lespakketten autorijles schakel:

Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets € 285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 325

Sinds 1990 staat het verzorgen van hoogwaardige rijlessen aan startende kandidaten in onze rijschool centraal. Hierbij hanteren wij altijd een persoonlijke aanpak; iedere bestuurder is namelijk anders. Onze instructeurs beschikken inmiddels over meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven. Zij staan graag voor jou klaar om jou verder te helpen met jouw auto-, motor- of scooter rijbewijs.

Wil je de sfeer komen proeven tijdens onze rijlessen? Leuk! Maak een afspraak voor een proefles. De datum en het tijdstip voor deze les kun je volledig zelf invullen. Vervolgens zullen wij contact met jou opnemen om de proefles te bevestigen en verdere details te bespreken.

Rijschool Rotterdam prijzen aanvragen?

Naast de kwaliteit van een rijschool speelt natuurlijk ook de prijs een rol in jouw keuze. Wij vertellen jou daarom graag meer over de tarieven voor een pakket óf een losse les. Zo kun je nu bijvoorbeeld (tijdelijk) bij ons profiteren van 5 autorijlessen voor slechts €100,00. Zelden kom je een rijschool in Rotterdam tegen met dezelfde prijzen (gecombineerd met de ervaring). Vele geslaagde kandidaten gingen jou al voor en gaven ons maar liefst 5 van de 5 sterren als beoordeling.

Bij het nemen van autorijlessen heb je bij ons ook de keuze voor een auto met automatische transmissie. Voor enkele kandidaten gaat hier de voorkeur naar uit en voor sommigen schikt het beter in verband met een lichamelijke beperking. Op deze manier weten wij zeker dat wij iedere kandidaat verder kunnen helpen

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 50
Rijles 90 minuten € 70
Proefles 60 minuten € 50
Praktijkexamen €285
Tussentijdse toets €285
Faalangstexamen € 325
BNOR examen € 335

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Vragen? Neem contact op!

Heb je nog enkele vragen over onze rijschool in Rotterdam prijzen en de bijbehorende prijzen of kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan, in beide gevallen, direct contact met een van onze instructeurs op. Dit kan via het formulier op onze website, maar ook door even te bellen of mailen. Hopelijk snel tot ziens bij Rijschool Moto-City in Rotterdam

Rijschool Moto-City wordt beoordeeld met 5 uit 5 sterren! Dé rijschool die zorgt voor een professionele en betrouwbare rijopleiding voor auto, motor en scooter.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Autorijles Rotterdam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen