Rijschool Schiedam

Rijschool in Schiedam? Kies voor Moto-City!

Home 9 Rijschool Schiedam

Rijschool in Schiedam

Wil je starten met rijlessen en ben je daarom op zoek naar een goede, gezellige én betaalbare rijschool Schiedam? Geen zorgen: je bent aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in regio Rotterdam en hebben al vele kandidaten aan hun rijbewijs geholpen.

Rijschool Moto-City streeft ernaar om hoogwaardige rijlessen te verzorgen aan startende bestuurders tegen scherpe tarieven. Onze instructeurs houden van een persoonlijke aanpak en bepalen per kandidaat wat het beste leertraject is. Zo zorgen wij ervoor dat iedere kandidaat zich op zijn/haar gemak voelt; zelfs als er sprake is van faalangst.

Direct ervaren hoe het is om, samen met een van onze instructeurs, onderweg te zijn? Klinkt als een goed plan! Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefles via onze website of neem direct telefonisch contact met ons op.

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 40
Rijles 90 minuten € 60
Proefles 60 minuten € 40
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Rijschool Schiedam gezocht? Kom in contact!

Onze instructeurs hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van lesgeven op de weg. De lessen worden dan ook altijd afgestemd op het niveau en het tempo van de kandidaat, zonder dat daar een algemene aanpak bij komt kijken. Wij zijn er immers van overtuigd dat de persoonlijke aanpak het beste werkt en ervoor zorgt dat jij snel en veilig met een rijbewijs de weg op kan gaan.

Over het algemeen wordt er tijdens onze autorijlessen gebruik gemaakt van een auto met een handgeschakelde transmissie. Toch zien wij steeds vaker dat startende bestuurders kiezen voor een rijschool met een automaat. In de afgelopen jaren is het percentage van auto’s met een automatische transmissie namelijk enorm gestegen. Wij kunnen jou in beide gevallen verder helpen en geven daarnaast ook rijlessen voor de scooter en de motor.

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Liever een instructeur spreken?

Enthousiast geworden over onze rijschool Schiedam (en omliggende regio) en wil je direct een van onze instructeurs spreken? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd even het contactformulier op onze website invullen.

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijschool in Schiedam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen