Rijles Schiedam

Rijles in Schiedam? Moto-City!

Home 9 Rijles Schiedam

Rijles Schiedam nemen? Kies Moto-City!

Zoek je naar een betrouwbare rijschool voor rijles Schiedam en omgeving? Zoek niet verder! Wij, van Rijschool Moto-City, helpen je graag verder met het traject naar jouw scooter-, motor- of autorijbewijs.

Maar hoezo zou je nu kiezen voor rijschool Moto-City? Allereerst omdat onze instructeurs inmiddels al over meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven beschikken. Hierdoor weet jij als lerend bestuurder zeker dat jij wordt begeleid met het juiste pad naar jouw rijbewijs toe. Gedurende de rijlessen staat daarnaast altijd voorop dat de kandidaat leert op een eigen tempo en dat het onderling in de auto gezellig is.

Direct enthousiast geworden om te gaan lessen? Leuk om te horen! Plan gemakkelijk en vrijblijvend een proefles met een van onze instructeurs in via de website. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen.

Lespakketten autorijles schakel:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 40
Rijles 90 minuten € 60
Proefles 60 minuten € 40
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Rijles in Schiedam

Last van faalangst? Of ben je gewoon nerveus om de eerste keer achter het stuur van een auto, motor of scooter te kruipen? Geen zorgen: wij begrijpen als geen ander dat het voor iedere leerling spannend kan zijn om een nieuw voertuig te gaan besturen. Onze manier van lesgeven is daarom gericht om jou op een eigen niveau de kneepjes van het vak te laten leren. Dat alles natuurlijk in een ontspannen sfeer met hier-en-daar een grapje.

De kwaliteit van onze lessen is dus hoog en dat willen wij blijven waarborgen tegen leuke tarieven. Wij bieden daarom diverse voordelige lespakketten aan, zodat iedereen gebruik kan maken van ons dienstenpakket. Liever losse lessen nemen? Ook dit valt binnen onze mogelijkheden!

Veelgestelde vragen:

Lespakketten autorijles automaat:

* voor lespakketten ook betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
Rijles 60 minuten € 45
Rijles 90 minuten € 65
Proefles 60 minuten € 45
Praktijkexamen €250
Faalangstexamen € 300
BNOR examen € 300

Heb vandaag me rijbewijs gehaald bij moto city ben super blij Super leuke rijschool goede uitleg en ook leuke prijzen ook belangrijk ik zou zeggen ga zo door bedankt sushant

– Larenzia Pluut

Gisteren geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik ben tevreden over de rijlessen die ik heb gehad bij Moto-city. Vooral de professionele aanpak, rust en kalmte bij de lessen heb ik zeer gewaardeerd.

– Susana Redout

Onduidelijkheden?

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot een rijles Schiedam nemen bij Moto-City? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Hopelijk snel tot ziens bij onze rijschool!

Bekijk onze beoordelingen op Facebook

Rijles in Schiedam? Begin met een proefles!

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voordelen Moto-City

✓ Rotterdam & omgeving
✓ Hoog slagingspercentage
✓ Voordelige lespakketten
✓ Rijles in schakel of automaat
✓ Direct beginnen met rijlessen